kalau nk share or copy, saya x kesah pown.. tp bgtau la and if possible, link kan la sekali blog saya yer.. sekian~

Sunday, March 13, 2011

eQuaTioN i mAde $peCiaL FoR yOu..

ego ke saya kalo layan awak mcm tu??
ego ke saya kalo saya act cold dgn awak??
ego ke saya kalo saya x bg awak msg saya??
ego ke saya kalo saya malas nk layan awak??

mungkin! tp tau x knpe saya wat mcm tu??
mesti awak ckp xtau kan??
da agk da.. awak TYPICAL GUY!
so i can expect you dear..

salah awak saya jadi mcm tu..
suka repeat the same mistake over and over again..
awak x penat ke??
saya penat!! penat nk layan awak!!!!
you know it very well..!!
you know i hate waiting..
and yet, you kept me waiting..!!
you know i hate to be force..
and yet, you're forcing me..!! 
you know the things that i hate..
and yet,

why do all the things i HATE?!!

to test?? forget it darl..!
you'll regret it..
mungkin awak x perasan ape yg awak buat..
tp NOTE this..
ini BUKAN kali pertama..!
bukan jugak kedua..!
saya xnk ckp lagi.. saya xnk tegur lagi..
lepas ni awak paham2 la sendiri okay??

read this equation carefully okay...

penat = malas nak pedulik

x pedulik = x kesah

x kesah = x care

x care = x sayang

x sayang = awak tau kan jawapan dia ape??

p/s: silence does not bring the meaning of nothing.. but it means a lot!!

2 comments:

dentist-to-be said...

nape ni syg?

messyme said...

xde pape la ismatul..=)
just an idea update blog nie..
hihi.. da berhabuk da..